Algemene voorwaarden ookies place - Ookies Place prematuur kleding en baby artikelen naaiatelier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemene voorwaarden ookies place

Ookies Info

Winkelwagen


Algemene Voorwaarden
Alle producten van Ookies Place worden met de hand gemaakt. Bij handwerk kunnen er kleine verschillen in maten en afwerkingen voorkomen. Het kan voorkomen dat de kleuren op je beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren.

Overeenkomst
Als er door de koper opdracht gegeven wordt aan de verkoper om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering
Ookies Place draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. Ookies Place behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijden is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzending
De producten worden verzend via postNL. De verzendkosten zullen nooit hoger zijn dan €3,85. Ookies Place is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL of DHL. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (aan te geven bij "Opmerkingen)"
De mogelijkheid wordt geboden de zending af te halen. (aan te geven bij "opmerkingen") De regeling van vooruitbetaling geldt hierbij nog steeds en de bestelling wordt pas uitgeleverd als de betaling binnen is.

Prijzen
Prijzen op de site van Ookies Place zijn vaste prijzen. Hierover kan niet onderhandeld worden. De prijzen worden vermeld in Euro inclusief BTW(21%) en zijn exclusief verzendkosten.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag incl. verzend- en handlingskosten dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 14dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 14 dagen neemt Ookies Place per mail contact op met de klant met het verzoek aan te geven of betaling onderweg is. Als de betaling binnen is worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

Retourzending
Artikelen kunnen in overleg retour gezonden worden binnen 7 dagen na ontvangst. Graag hierover Ookies Place inlichten binnen 48 uur na ontvangst van de zending. Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat (en ongewassen) en in dezelfde onbeschadigde verpakking. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd. Artikelen die op bestelling (lees: op maat gemaakt zijn conform uw wensen) zijn ingekocht kunnen niet retour genomen worden. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant van Ookies Place zal Ookies Place de kosten dragen voor retourzending.

Retouradres:
Witte de withstraat 91
9675BR Winschoten

Garantie
Ookies Place garandeert dat de bestelling in goede staat gemaakt en verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.

Privacy
Ookies Place zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Ookies Place alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

Klachtenafhandeling
Ookies Place streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht optreden binnen een termijn van 1maand dan wordt Ookies Place daar graag van op de hoogte gebracht. Er kan dan met de klant naar een oplossing gezocht worden.

Designbescherming
Alle ontwerpen zijn beschermd. Dit houdt in dat niets door derden mag worden nagemaakt. Bij inbreuk op deze bescherming zal door Ookies Place worden opgetreden.

Copyright
Het copyright voor de website, ontwerpen, andere teksten, foto's en uitingen van Ookies Place ligt bij Ookies Place. Gebruik van ontwerpen, teksten en foto's is alleen met mijn toestemming mogelijk.

Wasvoorschriften
Mijn advies is om de producten op 40 graden te wassen, niet in de droger te doen en te strijken met 1 stip. Dit alles voor het behoud van je product en om er nog meer plezier van te hebben.


Terug naar boven

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu