Alles over ookies place - Ookies Place prematuur kleding en baby artikelen naaiatelier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Alles over ookies place

Ookies Info

Winkelwagen

Wie en wat is Ookies Place

Mijn naam is Sakurah Langes 27Jaar en woon met mijn 2 lieve zoontjes van 4 en 5 jaar in Winschoten, de molenstad van Oost-Groningen.

Als kind maakte ik van theedoeken rokken en jurkjes en hield dan met mijn zusje een mode show met dans en zang.

Rond mijn 15de leerde ik naaien op de naaimachine. Ik maakte babykleding en kleding voor mijzelf. Omdat mijn omgeving veel belangstelling toonde voor mijn creaties ben ik In 2011 aan huis een naaiatelier gestart. Ik had een breed assortiment van boxkleden, speelkleden, omslagdoeken, luier tassen, turnpakjes, en nog veel meer.

Mijn specialisme
In 2012 ben ik mij gaan specialiseren in prematurenkleding. Prematurenkleding moet praktisch zijn en voor een veilige start van het leven gebruik ik verantwoorde materialen. Mijn aanbod is uniek. Ten eerste omdat ik de kleertjes zelf ontwerp en mijn ontwerpen gericht zijn op alles wat een baby zo schattig maakt, dus vrolijk, stoer, kleurrijk en zacht. En het ontwerp is zo gemaakt dat het aan en uit kleden makkelijker gaat en dat eventuele slangetjes niet in de weg kunnen zitten. Alle kleertjes zijn zo naadloos mogelijk zodat de naden het tere huidje niet kunnen beschadigen.


Ookies Place
Hoewel gezegend met een prachtige voornaam is hij voor kinderen vaak niet uit te spreken. Mijn zusje noemde mij dan ook voor het gemak Ookie. Sindsdien is dat mijn koosnaampje.
Ookies Place sluit dan ook goed aan op vrolijk, stoer, kleurrijk en zacht.


Terug  naar boven


 
 

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu